Tesla на автопілоті проїхала більше 1200 кілометрів без допомоги водія (відео)

Електрокар успішно подолав відстань, що зв'язує Сан-Франциско і Лос-Анджелес. Цей показовий заїзд влаштував власник Model 3 з встановленої бета-версією поліпшеного автопілота FSD.

0
61

Компанія Tesla готується представити свій перший повністю самостійний автопілот. Поки ж нову технологію обкатують обрані клієнти марки: була сформована спеціальна тестова група, яка отримала доступ до бета-версії нового автопілота.

Один з учасників тестування вирішив влаштувати для нової системи автономного водіння справжній тест-драйв. Так на відеохостингу YouTube з’явилося цікаве відео поїздки з Сан-Франциско в Лос-Анджелес, з якої Tesla Model 3 впорався практично самостійно. Зі зрозумілих причин відеозапис прискорили.

Водієві довелося втрутитися всього один раз, в самому кінці автопробігу йому довелося підключитися до управління, щоб об’їхати зустрівся на шляху електрокара сторонній предмет. Між двома цими містами близько 600 км шляху. Електрокар ж після фінішу в кінцевій точці маршруту повернувся назад. Ця експериментальна поїздка стала першою зафіксованою, коли електрокар в режимі автопілота проїхав по цьому маршруту.

Водієві пощастило з погодою, так що електроніка могла безперешкодно справлятися зі своїми обов’язками.

За словами автора ролика, їзда з Full Self-Driving поки ще має свої недоліки. Машина не порушує правила, видимої загрози безпеки немає, проте не всі її маневри на дорозі виглядають логічно для рядового водія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!