Авто

Новий Jeep Grand Cherokee помічений майже без камуфляжу

Share

Нинішній Jeep Grand Cherokee застаріває з моменту виходу на ринок в 2011 році. Два фейсліфтинга і безліч додаткових змін зберегли конкурентоспроможність позашляховика, але всьому хорошому повинен прийти кінець. Однак, як показують ці шпигунські фотографії, Jeep Grand Cherokee 2022 року наступного покоління може бути навіть краще – і, безумовно, буде більше.

На недавніх тестах була помічена без камуфляжу трехрядная версія Grand Cherokee. Нові фотографії прототипу показують, що автомобіль має менше камуфляжу, ніж будь-коли, що дає дуже хороший погляд на новий позашляховик. Спереду розташовані вузькі фари, оздоблюють злегка нахилену вперед решітку радіатора з великим повітрозабірником на бампері і протитуманними фарами внизу. Трапецієподібні колісні арки – це візитна картка Jeep, в них розміщені цікавого дизайну колеса, що нагадують оригінальний Grand Cherokee першого покоління.

Традиційний стиль позашляховика також повинен бути досить аеродинамічним – зверніть увагу на передню обшивку і плавно вбудовані рейлінги на даху. Вузькі задні ліхтарі перетікають від бічних панелей до багажних дверей.

Новинка повинна отримати третій ряд сидінь і розміщуватися в салоні до семи чоловік завдяки подовженому кузову. Володіючи тієї ж колісною базою, що і дворядний Grand, ця трехрядная версія буде мати більше вантажного простору і два посадкових місця ззаду, що додасть спорткару додаткову корисність. Проте, трьохрядна версія Grand Cherokee, ймовірно, не буде достатньо великим для сім’ї з шести або семи чоловік. Але не хвилюйтеся: скоро Jeep запропонує кузов на рамі, позашляховики Wagoneer і Grand Wagoneer розміром з Chevrolet Suburban. Новий Grand Cherokee буде конкурувати з Toyota Highlander і Subaru Ascent або з Mercedes-Benz GLE і BMW X5 в топових комплектаціях.

Також позашляховик повинен запропонувати багато можливостей для подолання пересіченій місцевості. Тепер на платформі Giorgio – спільно з Alfa Romeo Stelvio – Grand Cherokee повинен запропонувати навіть кращу динаміку на дорозі, ніж його попередник.

Очікується, що в якості базового двигуна буде використовуватися 3,6-літровий V6 в парі з чудовим восьмиступінчастим «автоматом» TorqueFlite. На зміну опціонально 5,7-літровому V8 прийде 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун з турбонаддувом і м’яким гібридом. Jeep також запропонує підключається гібридний 4xe з 2,0-літровим рядним чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом і двома електродвигунами, що забезпечують потужність в 375 кінських сил і 637 ньютон-метрів. Також буде запропонована дизельна версія моделі.

Новий Jeep Grand Cherokee повинен дебютувати в протягом декількох тижнів, перш ніж надійти в продаж десь у другій половині 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

В Україні створили нову машину для роботи на бездоріжжі

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

04.05.2024

Засекречений кросовер Dacia Stepway 2.0: як він може виглядати

Сьогодні хетчбек Dacia Sandero Stepway більше схожий на піднятий хетчбек, ніж на повноцінний кросовер. Так…

04.05.2024

Kia показала перші тизери оновленого кросовера EV6

Kia показала перші фотографії оновленого електрокросовера EV6. Представлений у 2021 році електромобіль Kia EV6 дуже…

04.05.2024

Xiaomi хоче випустити дводверний суперкар, який кине виклик Porsche

Китайська корпорація Xiaomi, яка нещодавно почала продавати свій перший в історії автомобіль (SU7), вже плекає…

04.05.2024

В Україні впали ціни на пальне після рекордного підвищення

Ціни на бензин, дизпаливо та автогаз знизилися станом на початок травня. Про це пише "Хвиля"…

04.05.2024

Названо найнадійніші автомобілі Toyota у 2024 році

За останні 80 років компанія Toyota заслужила репутацію виробника одних із найнадійніших автомобілів, а її…

04.05.2024