Новий Jeep Grand Cherokee помічений майже без камуфляжу

Трьохрядовий позашляховик 2022 року розміститься над дворядним Grand, але нижче сімейства Wagoneer.

0
242

Нинішній Jeep Grand Cherokee застаріває з моменту виходу на ринок в 2011 році. Два фейсліфтинга і безліч додаткових змін зберегли конкурентоспроможність позашляховика, але всьому хорошому повинен прийти кінець. Однак, як показують ці шпигунські фотографії, Jeep Grand Cherokee 2022 року наступного покоління може бути навіть краще – і, безумовно, буде більше.

На недавніх тестах була помічена без камуфляжу трехрядная версія Grand Cherokee. Нові фотографії прототипу показують, що автомобіль має менше камуфляжу, ніж будь-коли, що дає дуже хороший погляд на новий позашляховик. Спереду розташовані вузькі фари, оздоблюють злегка нахилену вперед решітку радіатора з великим повітрозабірником на бампері і протитуманними фарами внизу. Трапецієподібні колісні арки – це візитна картка Jeep, в них розміщені цікавого дизайну колеса, що нагадують оригінальний Grand Cherokee першого покоління.

Традиційний стиль позашляховика також повинен бути досить аеродинамічним – зверніть увагу на передню обшивку і плавно вбудовані рейлінги на даху. Вузькі задні ліхтарі перетікають від бічних панелей до багажних дверей.

Новинка повинна отримати третій ряд сидінь і розміщуватися в салоні до семи чоловік завдяки подовженому кузову. Володіючи тієї ж колісною базою, що і дворядний Grand, ця трехрядная версія буде мати більше вантажного простору і два посадкових місця ззаду, що додасть спорткару додаткову корисність. Проте, трьохрядна версія Grand Cherokee, ймовірно, не буде достатньо великим для сім’ї з шести або семи чоловік. Але не хвилюйтеся: скоро Jeep запропонує кузов на рамі, позашляховики Wagoneer і Grand Wagoneer розміром з Chevrolet Suburban. Новий Grand Cherokee буде конкурувати з Toyota Highlander і Subaru Ascent або з Mercedes-Benz GLE і BMW X5 в топових комплектаціях.

Також позашляховик повинен запропонувати багато можливостей для подолання пересіченій місцевості. Тепер на платформі Giorgio – спільно з Alfa Romeo Stelvio – Grand Cherokee повинен запропонувати навіть кращу динаміку на дорозі, ніж його попередник.

Очікується, що в якості базового двигуна буде використовуватися 3,6-літровий V6 в парі з чудовим восьмиступінчастим «автоматом» TorqueFlite. На зміну опціонально 5,7-літровому V8 прийде 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун з турбонаддувом і м’яким гібридом. Jeep також запропонує підключається гібридний 4xe з 2,0-літровим рядним чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом і двома електродвигунами, що забезпечують потужність в 375 кінських сил і 637 ньютон-метрів. Також буде запропонована дизельна версія моделі.

Новий Jeep Grand Cherokee повинен дебютувати в протягом декількох тижнів, перш ніж надійти в продаж десь у другій половині 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!