Названо авто, які гниють вже на другий рік (фото)

0
9580

Хочеться, щоб авто служило довго без проблем. І особливо завжди хочеться, щоб машина не іржавіла. Тому що возитися з кузовщиной – це дорого і довго.

Є автомобілі, які дуже швидко починають гнити. У цій статті ми розглянемо 5 моделей:

« Chevrolet Lanos ». Свого часу автомобіль був найдешевшим. Я пам’ятаю, що вартість його становила близько 100 тис. Коли за такі гроші навіть б / у автомобілі не продавали. А фокус дуже простий: найтонший метал. Ще вцілілі «Ланоси» зараз їздять з дірками. Іржавіє в автомобілі все. Навіть елементи підвіски. Ось такий «чудо-автомобіль».

« Ford Mondeo ». Претензії до перших двох поколінь. Третє – більш-менш нормальне. Але теж є свої мінуси. Типові місця, де з’являється іржа: кромка даху і колісні арки. З арками там цікава історія: підкрилки не дуже добре прилягають до металу. Волога накопичується. Починається корозія. Гарний «мондеовскій» хром швидко втрачає товарний вигляд.

« SsangYong Actyon ». Завжди ця машина підносилася, як бюджетна альтернатива кроссоверам від найвідоміших світових брендів. Але от невдача: «Актіон» дуже швидко іржавіють: арки, стійки, дах, двері – все підряд. На жаль, все ж часто якість – це саме висока ціна. Якщо машина бюджетна, то в ній обов’язково знайдуться недоліки. При покупці «Ссанг Йонг» слід розглядати дуже уважно.

« Mitsubishi Pajero ». Так, дивно бачити цю машину в списку. Але факт залишається фактом: «Паджеріки» сильно іржавіють. Можливо, не на другий рік. На 5-й – точно. Тому не варто брати автомобіль, якщо на ньому довго їздив завзятий любитель бездоріжжя. Як я писав, кузовний ремонт – це, в принципі, річ дорога. Пофарбувати заново «Паджеро» – це річ, яка здатна просто розорити.

« Lada Priora ». На відміну від «Калини», «Пріори» люто покриваються «рижики». Начебто і завод один. А результати різні. Це для мене дивно. Не можу пояснити, в чому причина. Якщо знаєте – пишіть в коментарях!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!