З’явилися перші зображення нового кросовера Subaru Forester

Видання «Колёса.ру» на основі шпигунських знімків прототипу оновленого Subaru Forester представило рендерні зображення майбутньої новинки.

0
1212

Нагадаємо, що на сьогоднішній день випускається п’яте покоління кросовера Subaru Forester. Дебют актуальної моделі відбувся в 2018 році. Тепер же японська компанія готує оновлення для кросовера, про що свідчать шпигунські фотографії прототипу під час дорожніх тестів. На основі цих знімків незалежні дизайнери розробили рендери майбутньої новинки.

Судячи з представлених рендерним зображень, модернізований Subaru Forester отримає іншу решітку радіатора, на якій логотип компанії розташують трохи нижче, ніж зараз. При цьому сама решітка виросте в габаритах. Фари у кросовера залишаться колишніми, але оновиться передній бампер. У нижній частині дверей автомобіль обзаведеться накладками з нефарбованого пластика, а на кормі перетворень не очікується, крім появи іншого бампера.

За попередньою інформацією, салон і технічна частина нового Subaru Forester кардинальних перетворень не отримають. Нагадаємо, що в Росії цей кросовер оснащується 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 150 к.с. або 2,5-літровим агрегатом, який розвиває 185 к.с. Всі варіанти комплектуються повним приводом і вариаторной трансмісією. Дебют оновленого Subaru Forester повинен відбутися в 2021 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!