В Україні засвітився новий розкішний позашляховик Maybach (фото)

0
315

У Києві зняли новий Mercedes-Maybach GLS. Розкішний позашляховик виставили в столичному автосалоні німецької марки і продають за ціною від 161 300 євро.

Топовий Mercedes GLS 2020 легко впізнається за фірмовою решіткою радіатора Maybach і достатку хрому. Стандартними є 22-дюймові литі диски і висувні підніжки.

Салон Mercedes-Maybach GLS оброблений дорогою шкірою і деревом. Якщо стандартний GLS семимісний, то тут тільки чотири місця: третього ряду немає, а на другому – пара крісел з електроприводом, вентиляцією, масажем і висувними підставками під ноги. У задніх пасажирів – окремий тачскрін і навіть холодильник.

Природно, комлпектаціі Mercedes-Maybach GLS дуже багата – чотирьохзонний клімат-контроль, електропакет, розпилювач духів, набір електронних помічників, пневмопідвіска, скануюча дорогу перед авто.

Новий Майбах в Україні доступний тільки у виконанні GLS600 з 4,0-літровим 558-сильним V8 твін-турбо (хоча в ряді інших країн є ще 367-сильна шістка). Позашляховик розганяється до 100 км / год за 4,9 с і розвиває 250 км / г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!