На дорозі помічений ексклюзивний суперкар Lamborghini Sian (фото)

0
144

Італійська марка зробить всього 63 одиниці електрифікованого Lamborghini Sian FKP 37. Чому 63, це данина поваги року, коли Ферруччо Ламборгіні заснував компанію Automobili Ferruccio Lamborghini SpA в далекому 1963 році.

FKP 37 це позначення для версії моделі в кузові купе. Раніше повідомлялося, що кожен з цих автомобілів буде унікальним та індивідуальним. Таким чином, можна без перебільшення сказати, що побачити хоча б одного з них навіть на фотографіях – все одно що побачити єдинорога. Lamborghini Sian в кузові родстер було побудовано всього 19 штук. Цими фотографіями люб’язно поділився користувач у Facebook.

Незрозуміло, де саме був помічений цей Sian FKP 37. Як сказано в підписі до опублікованих фотографій, машина виглядає “як біле НЛО на колесах”.

Варто відзначити, що Lamborghini Sian є першою гібридною моделлю Lamborghini. У той час як він використовує той же атмосферний 6,5-літровий двигун V12, що і в “заряджений” Aventador SVJ, разом з цим монструозним мотором також працює і 48-вольта гібридна система. Електродвигун додає 34 кінських сили (25 кіловат) до загальної потужності, яка становить 819 кінських сил, що робить його найпотужнішим дорожнім (не гоночний) автомобілем Lamborghini за всю історію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!