Найпопулярніший серед українців електрокар почав «розвалюватися» після 100 тис. км.

0
3509

Nissan Leaf став найпопулярнішим електрокаром в Україні. Тепер з’ясувалося, що автомобіль не такий вже ідеальний.

У своєму блозі на сайті Clean Technica американка Дженніфер Сенсібіо розповіла про досвід експлуатації електрокара Nissan Leaf.

Власниця електрокара розповіла, що серйозні проблеми з автомобілем з’явилися вже через 2,5 року після покупки. Leaf другого покоління почав розсипатися в прямому сенсі. В автомобілі з’явилися як дрібні несправності, так і серйозні поломки. На той момент, пробіг електрокара становив всього 106тис.км.

За словами Дженніфер Сенсібіо, на пробігу в кілька десятків кілометрів електрокару потрібна була перша допомога механіків. Коли пробіг перевалив за 100 км. ситуація набула масштабів катастрофи.

Дженніфер Сенсібіо поділила проблеми свого авто на три категорії: дрібниці, поломки середнього ступеня і серйозні проблеми.

До першої категорії власниця віднесла деградацію батареї – 14% за 2,5 років експлуатації. Після закінчення гарантійного терміну, на передніх дверях зламалися ручки – при відкритті вони відриваються разом з кріпленнями.

До другої категорії потрапила поломка електрозамку задніх дверей, несправність ременів безпеки, періодичний відмову бортового акумулятора запускати автомобіль при низьких температурах.

Серйозними поломками Дженніфер Сенсібіо назвала вихід з ладу шарнірів рівних кутових швидкостей. Вони ламалися двічі – на пробігу в 95 і 105тис.км.

Після такого сумного досвіду експлуатації електрокара Nissan Leaf, Дженніфер Сенсібіо планує «пересісти» на Tesla Model 3.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!