Компанія Audi представила потужний гібрид на базі нового A3 Sportback (фото)

0
190

Audi оголосила про майбутній старт прийому замовлень на хетчбек A3 Sportback в новій, більш потужної гібридної версії. Новенький A3 Sportback 45 TFSI e конструктивно близький до представленого в кінці вересня A3 Sportback 40 TFSI e.

Машина оснащується заряджаючою від мережі бензино-електричною установкою, в основу якої – 1,4-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 150 кінських сил (250 Нм). У корпус КПП – 6-швидкісного «робота» S tronic з подвійним зчепленням – вбудований синхронний електричний мотор постійного струму, пише «Движок».

Електродвіжок розвиває потужність 80 кВт і максимальний крутний момент 330 Нм. Сумарна потужність силової установки становить 245 кінських сил (400 Нм). Привід – на передні колеса.

«Живить» електродвигун літій-іонна батарея, що складається з 96 призматичних осередків. Ємність батареї – 13,0 кВт * год. Заряджається вона струмом максимальною потужністю 2,9 кВт. Час, який знадобиться для 100% заряду повністю розрядженого батареї від домашньої електромережі, становить близько 5 годин.

З 0 до 100 км / год новий A3 Sportback 45 TFSI e здатний розігнатися за 6,8 секунди. «Максималка» – 232 км / г.

Новий «гібридний» A3 Sportback здатний пересуватися на повністю електричній тязі: в подібному режимі машина може подолати 63 км в їздовому циклі WLTP. Максимальна швидкість при русі на одному тільки електродвигунчика – 140 км / г.

На ринку Німеччини новий Audi A3 Sportback 45 TFSI e буде доступний для замовлення протягом поточного тижня за ціною від 40 395 євро (приблизно 1 млн гривень за поточним курсом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!