Названо ціни на кросовер Hyundai Santa Fe 2021 модельного року (фото)

Інсайдери видання CarsDirect розповіли про вартість кросовера Hyundai Santa Fe для американського ринку.

0
1492

Згідно з відомостями CarsDirect, кросовер 2021 модельного року на американському ринку буде коштувати мінімум 28 025 доларів, що становить біля 700 тис гривень за поточним курсом.

Базовою стане модифікація SE, яка, як і в Австралії, має в своєму оснащенні 17-дюймові колісні диски, електронне гальмо стоянки, бічні дзеркала з електроприводом і обігрівом, передні крісла з електрорегулюванням поперекових підпорів, а для розваги передбачений мультимедійний комплекс з 8-дюймовим дисплеєм і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Крім цього, новий Santa Fe 2021 модельного року буде оснащений широким комплексом систем безпеки і допомоги водієві. Окремо варто відзначити круїз-контроль з обмежувачем швидкості, парктроніки, а також системи екстреного гальмування, утримання в смузі і моніторингу «мертвих» зон.

Флагманською стане модифікація Calligraphy, яка раніше з’явилася на  Palisade. За  Santa Fe в версії Calligraphy доведеться віддати 43 475 доларів, що становить приблизно 1,4 млн гривень. Автомобіль буде поставлятися з семимісним шкіряним салоном, 20-дюймовими легкосплавними дисками, цифровий панеллю приладів, кольоровим проекційним дисплеєм на лобове скло і топовим комплексом мультимедіа з сенсорним екраном на 10,25 дюйма.

Перші «товарні» екземпляри нових Hyundai Santa Fe з’являться у дилерів до кінця грудня поточного року. Гібридні версії надійдуть у продаж лише в першому кварталі 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!