Нове покоління седана Genesis G90 з’явилося на відео

0
100

Флагманський седан преміального бренду Genesis вже скоро змінить покоління.

На YouTube-каналі dodo tube з’явився відеоролик, на якому зображений закамуфльований седан Genesis G90 нового покоління. Нагадаємо, що модель була представлена п’ять років тому і носила індекс EQ900.

Вивчаючи шпигунські кадри, можна помітити, що модель збереже масивну решітку радіатора у формі геральдичного щита, яку отримала з оновленням в 2018 році. Передню частину новинки буде прикрашати «двоповерхова» оптика, а нижня частина решітки радіатора стане єдиною – як у молодшого G80 . Сітчастий малюнок решітки, який є частиною фірмового стилю Genesis, залишили без змін.

Фахівці вважають, що нове покоління флагманського седана запозичить форму С-стійки і бічних задніх стекол у моделі G80. Задні ліхтарі можуть позбутися з’єднує смуги. Салон седана буде оформлений в дусі актуальних моделей бренду. Інтер’єр прикрасить нове рульове колесо, і найімовірніше з’явиться «ширяє» екран-планшет мультимедійної системи.

Раніше в Мережі з’явилися перші відомості про оснащення нового G90 . Очікується, що новинка обзаведеться автопілотом третього покоління з двома активними лазерними далекомірами (лидара). В комплекс, який дозволить водієві на якийсь час прибирати руки з керма, також увійдуть передня камера і радар.

Відомості видання Motor1 вказують на те, що нове покоління Genesis G90 буде представлено в кінці 2021 року або на початку 2022. На ринку зараз представлений рестайлінговий седан першої генерації, який доступний з трьома бензиновими силовими агрегатами об’ємом 3,8, 3,3 і 5 , 0 літра потужністю 309, 370 і 413 кінських сил відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!