Представлена остання версія Range Rover (фото)

0
341

Вартість новинки становитиме 285 тис. доларів, це майже 7 млн гривень за актуальним курсом.

Ательє Overfinch випустило версію Final Edition для позашляховика Range Rover Velocity. Вона стане останньою модифікацією моделі Range Rover актуального покоління від фахівців Overfinch. Нове виконання Range Rover Velocity Final Edition буде базуватися на найдорожчих комплектаціях Autobiography або SVAutobiography . Такі автомобілі мають в своєму оснащенні 5,0-літровий мотор V8, який видає 525 кінських сил.

Головним нововведенням для зовнішнього дизайну позашляховика стануть деталі, які були виготовлені вручну з подрібненого вуглеволокна. Матеріал з оригінальним малюнком використовувався в радіаторної решітці, накладках на колісних арках, капоті, спойлере, бічних спідницях і групі бамперів.

Також версія Range Rover Velocity Final Edition відрізняється комплектом з 23-дюймових колісних дисків Cyclone , який можна вибрати в матовому, глянсовому і навіть в кольоровому варіанті. Крім того, позашляховик може похвалитися Двохклапанні контрольованої по Bluetooth вихлопною системою.

Для салону фахівці Overfinch пропонують дизайн-пакет Lumière, який передбачає обробку ромбоподібним або гексагональних малюнком, нові шкіряні крісла, а також дверні карти і центральну консоль. Ціна на доопрацьований позашляховик починається від 285 тис. доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!