На тестах помітили прототип оновленого хетчбека Skoda Fabia

0
63

Практично всі суперники поточної Fabia в сегменті суперміні набагато новіше, тому Skoda пора випустити модель четвертого покоління. Тепер з упевненістю можна сказати, що чеська компанія посилено працює над цим, тому що два прототипи абсолютно нового суперміні були помічені в Чехії.

Помічені на трасі D11 в Чеській Республіці, тестові автомобілі Fabia 2021 модельного року здаються трохи більший попередньої моделі, і є останньою Skoda, яка перейшла на горизонтальні задні ліхтарі, що заходять на задні двері. Беручи до уваги методи роботи чеської компанії, можна очікувати, що оновлений субкомпактний хетчбек буде більше споріднених моделей Volkswagen Polo, SEAT Ibiza і Audi A1 Sportback.

Бічний профіль може здатися дуже знайомим з виступаючою верхньою лінією, але дверні ручки зрушені трохи нижче, а раніше кругла кришка паливного бака тепер має форму прямокутника. Задня стійка здається трохи ширше, ніж раніше, і це може вказувати на те, що нова Fabia буде трохи довше.

Чіткого уявлення про передній панелі поки немає, але, схоже, що прототип з легкосплавними дисками має повністю світлодіодні фари. Денні ходові вогні внизу нагадують дорестайлінгову Octavia попереднього покоління. Задній спойлер на даху, здається, виступає більше, ніж раніше, а вищезгадані більш широкі задні ліхтарі надають нової Fabia більш сучасний вигляд.

У той час як хетчбек зіткнеться з жорсткою конкуренцією у вигляді Renault Clio, Peugeot 208, Opel Corsa і іншими хетчбек B-сегмента, у Fabia Combi , про яку розповідали раніше, такої проблеми не буде.

Skoda вже підтвердила, що Fabia наступного покоління дебютує в 2021 році, і, швидше за все, нам не доведеться довго чекати. Дивлячись на те, як Octavia наступного покоління і рестайлінговий Superb були представлені одночасно у вигляді хетчбека і універсала, очікується, що аналогічна історія буде і з Fabia Combi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!