З’явилися перші подробиці про новий хетчбек DS 4

0
26

Французький концерн PSA опублікував перше тизерне зображення майбутньої новинки.

Нагадаємо, що попереднє покоління хетчбека DS 4 було відправлено у відставку ще два роки тому. При цьому закамуфльований прототип оновленої моделі вже був уже помічений під час дорожніх тестів. Тепер же французький автовиробник поділився деякою інформацією про новинку і опублікував її тизерну зображення.

За запевненням концерну PSA, новий хетчбек DS 4 повинен відкрити нову главу в історії бренду. В першу чергу, в плані дизайну. Новинка буде побудована на модернізованій версії модульної платформи EMP2 . При цьому автомобіль залишить за собою формат злегка піднесеного хетчбека класу C + .

Від старших моделей новий DS 4 отримає підвіску з е електронноуправляемий амортизаторами, жорсткість яких змінюється на підставі інформації з фронтальної камери, яка сканує дорожнє полотно перед автомобілем. Також в оснащенні автомобіля буде знаходитися проектор показань приладів на лобове скло, сенсорний дисплей медіасистеми, до якого не обов’язково торкатися, і інфрачервона камера нічного бачення, яку встановлять у решітці радіатора.

Топовим варіантом в лінійці нового DS 4 стане заряджає гібрид DS 4 E-Tense , загальна продуктивність якого складе 225 к.с. На одній електротязі такий автомобіль зможе проїхати до 50 кілометрів. Оновлена версія хетчбека DS 4 належна з’явитися на ринку Європи в кінці наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!