Авто

У Hyundai розповіли про три нові моделі 2021 року

Share

Hyundai привезе в Україну в наступному році оновлений Santa Fe, Tucson 4-го покоління і рестайлінговий H-1.

Hyundai представить 3 нових машини в 2021-м. Так, в 1-му кварталі наступного року на ринку нашої країни дебютує рестайлінговий кросовер Santa Fe . Подробиці про силових установках, комплектації і ціни на новинку стануть відомі пізніше.

Hyundai Santa Fe

Оновлений Santa Fe дебютував в червні нинішнього року. Після рестайлінгу автомобіль сильно змінився зовні. У машині з’явилися Т-образні ходові вогні, «двоповерхова» оптика і велика радіаторна решітка. У салоні авто встановили 10,25-дюймовий тачскрін системи мультимедіа, а натомість традиційного важеля КПП у машини з’явилися спеціальні клавіші і поворотний селектор.

Hyundai Tucson

У 2-му кварталі 2021-го Hyundai привезе в Україну кросовер Tucson 4-го покоління. Машина отримала дизайн в стилі концепт-кара Vision T , віртуальну панель приладів і передові системи безпеки.

Hyundai Tucson

Про моторній гамі новинки на ринку нашої країни поки не повідомляється. Під час глобальної прем’єри, яка відбулася в онлайн форматі у вересні 2020 го, для авто заявлявся 1,6-літровий бензиновий силовий агрегат потужністю 150 кінських сил. Також клієнтам запропонують дизельну установку потужністю 115 сил. На деяких ринках машину також оснастять бензиновим 2,5-літровим атмосферником потужністю 190 кінських сил. Нарешті, кросовер запропонують відразу в декількох гібридних модифікаціях.

Hyundai H-1

Наступною прем’єрою Hyundai стане оновлений мінівен Hyundai H-1. На ринку нашої країни ця модель з’явиться в 3-му кварталі наступного року. Вся інформація про новинку тримається в секреті. Дорестайлінговий мінівен комплектується в Росії 2,5-літровим дизельним силовим агрегатом потужністю 136 кінських сил. Установка працює в парі з 6-ступінчастою МКПП. Також доступна для покупки 170-сильна версія цього агрегату. Для неї передбачена 5-ступінчаста АКПП.

Hyundai H-1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Hyundai

Останні записи

Дослідження: електромобілі виявилися надійнішими за машини з ДВЗ

ADAC опублікував свою статистику поломок за 2024 рік, яка показує, що електромобілі продовжують залишатися надійнішими…

06.05.2024

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024