У Hyundai розповіли про три нові моделі 2021 року

0
689

Hyundai привезе в Україну в наступному році оновлений Santa Fe, Tucson 4-го покоління і рестайлінговий H-1.

Hyundai представить 3 нових машини в 2021-м. Так, в 1-му кварталі наступного року на ринку нашої країни дебютує рестайлінговий кросовер Santa Fe . Подробиці про силових установках, комплектації і ціни на новинку стануть відомі пізніше.

Hyundai Santa Fe

Оновлений Santa Fe дебютував в червні нинішнього року. Після рестайлінгу автомобіль сильно змінився зовні. У машині з’явилися Т-образні ходові вогні, «двоповерхова» оптика і велика радіаторна решітка. У салоні авто встановили 10,25-дюймовий тачскрін системи мультимедіа, а натомість традиційного важеля КПП у машини з’явилися спеціальні клавіші і поворотний селектор.

Hyundai Tucson

У 2-му кварталі 2021-го Hyundai привезе в Україну кросовер Tucson 4-го покоління. Машина отримала дизайн в стилі концепт-кара Vision T , віртуальну панель приладів і передові системи безпеки.

Hyundai Tucson

Про моторній гамі новинки на ринку нашої країни поки не повідомляється. Під час глобальної прем’єри, яка відбулася в онлайн форматі у вересні 2020 го, для авто заявлявся 1,6-літровий бензиновий силовий агрегат потужністю 150 кінських сил. Також клієнтам запропонують дизельну установку потужністю 115 сил. На деяких ринках машину також оснастять бензиновим 2,5-літровим атмосферником потужністю 190 кінських сил. Нарешті, кросовер запропонують відразу в декількох гібридних модифікаціях.

Hyundai H-1

Наступною прем’єрою Hyundai стане оновлений мінівен Hyundai H-1. На ринку нашої країни ця модель з’явиться в 3-му кварталі наступного року. Вся інформація про новинку тримається в секреті. Дорестайлінговий мінівен комплектується в Росії 2,5-літровим дизельним силовим агрегатом потужністю 136 кінських сил. Установка працює в парі з 6-ступінчастою МКПП. Також доступна для покупки 170-сильна версія цього агрегату. Для неї передбачена 5-ступінчаста АКПП.

Hyundai H-1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!