З’явилися перші зображення спортивної версії Haval F7x

0
110

Як пише видання «Колёса.ру», на ринку з’являється багато нових автомобільних новинок з Китаю, при цьому «заряджених» спортивних модифікацій немає. Дизайнери порталу спробували представити на своїх рендера, як би виглядав в такому варіанті купе-кросовер Haval F7x.

При розробці рендерів спортивної версії Haval F7x незалежні дизайнери орієнтувалися на купеподібний кросовер BMW X6 M Competition. Так, спортивний варіант F7x отримав інший передній бампер з габаритними повітрозабірниками і чорну решітку радіатора. На порогах автомобіля з’явилися декоративні накладки в відтінок кузова і додаткові повітропроводи на передніх крилах.

Задня частина спортивної версії Haval F7x обзавелася новим бампером з дифузором і 4 круглими патрубками вихлопної системи. Кришці багажника дістався спойлер, а з боків кузова встановили додаткові вертикальні елементи світлотехніки. Також дизайнери наділили такий автомобіль більш широкими шинами і багатоспицевими дисками збільшеного діаметру.

Стандартна модель Haval F7x має досить яскравою зовнішністю, при цьому динамічними показниками похвалитися не може. На сьогоднішній день автомобіль в Україні оснащується скромними двигунами, найпродуктивніший з яких видає 190 кінських сил. Цей же 2,0-літровий агрегат має і іншу версію потужністю 245 к.с. Вона встановлюється на рамний позашляховик Haval H9 . Найімовірніше, що саме ця модифікація двигуна підійшла б більше спортивному виконання Haval F7x.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!