На тестах помічений прототип розкішного універсалу Genesis G70

Західні видання опублікували фотографії з тестових заїздів Genesis G70 Shooting Brake (універсал). Прототип розкішної південнокорейської новинки отримав значну кількість камуфляжу.

0
168

Genesis працює над своїм першим універсалом. Новинка заснована на недавно оновленій моделі G70 і в даний час проходить серію випробувань в Європі – про це говорять нові “шпигунські” знімки, які показують нам закамуфльований прототип універсала.

На кузові навіть є фальшпанелі, які ще сильніше заважають нам розгледіти деталі екстер’єру G70 Shooting Brake. Проте, ми очікуємо пологу лінію даху в тому ж стилі, що і у Mercedes-Benz CLS Shooting Brake.

На капоті і передньому бампері також є додаткове маскування.

Проте, у нас є досить гарне уявлення про загальний дизайні автомобіля, оскільки він заснований на оновленому G70, який був представлений всього кілька тижнів тому. При погляді в профіль на тестовий автомобіль можна побачити спортивний силует і легкосплавні диски із здвоєними спицями, за якими ховаються червоні гальмівні супорти.

Більш практичне виконання Genesis G70, швидше за все, отримає ті ж двигуни, з якими поставляється і седан G70. Це означає, що в Північній Америці новинка буде доступна з 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, потужністю 290 кінських сил (420 Нм). Також є більший і потужний твін-турбо 3,3-літровий V6, розрахований на 365 к.с. (510 Нм).

У Genesis є плани продавати універсал і в Європі, де він повинен отримати 2,2-літровий дизельний двигун. Всі версії новинки будуть оснащені стандартною восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Задній привід буде стандартним, в той час як опціонально буде доступний повний привід.

Не так давно, наше видання писало про те, що Genesis опублікував ціни на оновлений седан G80 2021. Оновлена версія преміального седана надійде в продаж на автомобільному ринку Австралії за стартовою ціною в 84 900 австралійських доларів або 2 млн гривень. Покупцям можуть вибрати з двох доступних комплектацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!