В мережі показали “курйозну” аварію з Porsche Taycan (відео)

0
517

Дивний випадок, який страховій компанії навряд чи сподобається.

Спортивні електрокари по максимальній швидкості поступаються бензиновим суперкарам, але вони набагато швидше розганяються з місця завдяки «миттєвому» моменту, що крутить.

Наприклад, 2 з гаком секунди до 100 км/год у топової Tesla- це вже реальний, неодноразово підтверджений на практиці результат, в принципі не доступний для машин з ДВС. Але ж виробники екзотики обіцяють ще більш божевільну динаміку.

Porsche Taycan уступає творінню Маска, в залежності від версії він витрачає на розгін до 100 км / год від 2,8 до 5,4 секунди (найшвидший – Turbo S з активованим лонч-контролем, найповільніший – одномоторний седан для Китаю ). Але і цього більш ніж достатньо, щоб накоїти лиха, переплутавши педалі.

Важко припустити, що саме стало причиною події, яка потрапила на відео. Але очевидно, що водій або припустився грубої помилки, або (чого, звичайно, не хотілося б) йому раптово стало погано за кермом. Як би там не було, невдалий маневр обернувся ушкодженнями для самого Taycan і ще двох автомобілів, що були припарковані поблизу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!