Toyota обновила Camry для Європи (ФОТО)

0
830

Компанія Toyota показала рестайлінгову Camry, призначену для Старого Світу. Моделі підправили дизайн екстер’єру, всередині з’явився екран. Крім того, поліпшений комплекс систем безпеки.

Рестайлінг в цілому провели за американським сценарієм: європейський седан отримав аналогічний новий передній бампер з С-образними блискучими вставками, з верхньої решітки прибрали яскраво виражений «дзьоб», плюс розширені асортимент дисків (17- або 18-дюймові) і палітра кольорів кузова. Ще у «старосвітської» Тойоти злегка модернізували задні ліхтарі.

Головна обновка всередині – підноситься над передньою панеллю 9-дюймовий тачскрін мультимедійної системи, тоді як у дореформеного седана екран вбудований в панель (раніше був 8-дюймовий). Через нового планшета центральні дефлектори обдування тепер розташовані нижче. Саму «мультимедіа» теж оновили, вона стала спритніше і «дружить» з Apple CarPlay і Android Auto. Крім того, для європейської Camry передбачені нові варіанти обробки інтер’єру і оббивки крісел.

Також доопрацьований комплекс систем безпеки Toyota Safety Sense: система автоторможенія розпізнає не тільки попутні, а й зустрічні машини (в тому числі, спрацьовує при повороті наліво), адаптивний круїз-контроль може підлаштовувати швидкість седана під обмеження дорожніх знаків, а система утримання в смузі руху стала ще «уважніше» – наприклад, вона враховує потоки повітря при обгоні великих вантажівок.

В Європі Toyota Camry все так же доступна тільки з гібридною установкою на основі атмосферного мотора A25A-FXS 2.5, седан має електромеханічний варіатор, сумарна віддача гібрида – 218 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!