Kia представила два позашляхових варіанти нового Sorento (фото)

0
170

Компанія Kia показала концептуальні версії нового кросовера Sorento, присвячені національним паркам США.

Шоу-кари створені на базі нового покоління Sorento X-Line, який має 211-міліметровий дорожній просвіт, рейлінги на даху і збільшені колісні арки.

Назви Sorento Yosemite Edition і  Sorento Zion Edition кросовери отримали на честь знаменитих національних парків Америки: Зайон і Йосеміті. Модифікація Sorento Yosemite Edition отримала ексклюзивний матовий колір Pine Green, а також матові елементи інтер’єру та екстер’єру. Версія Sorento Zion Edition може похвалитися піщаним кольором Desert Sand.

Кросовери обзавелися новими накладками на колісних арках, сталевими 20-дюймовими колісними дисками, а також захисними пластинами на бамперах і порогах. На даху спецверсій встановлений багажник на якому є блок світлодіодних прожекторів.

Нові спецверсії отримають під капот 2,5-літровий турбомотор потужністю 285 к.с., який буде поєднуватися з 8-ступінчастою роботизованою трансмісією з двома зчепленнями і повним приводом з селектором режимів руху Terrain Mode.

На даний момент представники бренду не повідомили, чи підуть дані моделі в серію. Автомобілі вже виконали свою роль – представити нову продуктову стратегію KIA . Тепер все SUV марки або, по крайней мере, Sorento вже в «стоці» зможуть виїжджати туди, де немає доріг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!