Представлений новий Ford Focus (фото)

Новинка з'явиться на ринку Китаю.

0
852
Новий Ford Focus для Китаю

Нагадаємо, що раніше компанія Ford анонсувала для китайського ринку новий крос-універсал Focus Travel . А тепер на автосалоні в Гуанчжоу марка показала всю гаму оновленої моделі Focus, яка включає в себе також седан і хетчбек. Новинка обзавелася збільшеною радіаторної гратами, модернізованим бампером і фарами, які візуально об’єднані з гратами.

У салоні оновленого Ford Focus встановили електронну приладову панель з 8-дюймовим дисплеєм і 12,3-дюймовий екран медіасистеми Sync + . Також кількість аналогових кнопок було скорочено до мінімуму, а блок кліматичної установки став більш компактним. Водієві автомобіля дісталося сидіння, яке має електрорегулювання в шести напрямках.

В оснащенні оновленого Ford Focus буде знаходиться 1,5-літровий 3-циліндровий «атмосферник», який розвиває 122 к.с. У парі з цим двигуном працюватиме «механіка» або 6-діапазонний «автомат» (за доплату). Для крос-версій моделі запропонують турбо-агрегат EcoBoost потужністю 174 к.с. Він поєднується з 8-швидкісною автоматичною трансмісією. Всі модифікації автомобіля оснащуються тільки переднім приводом.

Вартість базового оновленого седана Ford Focus в Китаї складе 109 тис. юанів, це приблизно 500 тис гривень. При цьому крос-універсал Focus Travel обійдеться в 154 тис. юанів, що становить 800 тис гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!