Авто

Mercedes-Benz показав лімузин Maybach нового покоління (фото)

Share

На міжнародному автомобільному салоні в Гуанчжоу (Китай) концерн Daimler AG представив Maybach S-Class нового покоління, він побудований на базі Mercedes-Benz S-Class останньої генерації, який вийшов у вересні.

Новий Maybach S-Class зроблений за тим же рецептом, що й авто попереднього зразка X222 , тобто до середньої стійки кузова він повторює S-Class , але далі у нього оригінальна подовжена конструкція, двері з прямим роз’ємом і трикутне віконце в крилах. Довжина машини – 5469 мм, колісна база – 3396 мм. Щодо звичайного S-Class в длиннобазной версії Long Maybach довше на 214 мм, а його колісна база більше на 180 мм.

Весь приріст використовується для підвищення комфорту пасажирів, що сидять ззаду. У задній частині салону Maybach встановлені роздільні крісла підвищеної комфортності Executive . Крім безлічі регулювань, в них є висувна підпора для ніг, для сидячого праворуч також передбачена розкладна опора ступень в спинці переднього пасажирського місця. Хід регулювання підпору для ніг збільшено приблизно на 50 міліметрів в порівнянні з попередньою моделлю. До того ж, в рамках комфорт-пакета підпір для ніг оснащується новою функцією литкового масажу.

Новий Maybach буде комплектуватися тільки висувними зовнішніми дверними ручками (як у  Tesla або Range Rover Velar ). Нагадаємо, що для стандартного S-Class W223 такі ручки – опція, а базовим рішенням є традиційні під природний хват.

Крім подовженого кузова, Maybach відрізняється від звичайного S-Class оригінальною радіаторною решіткою з вертикальними зубами замість горизонтальних ламелей і можливістю замовлення 2-кольорового забарвлення з розділовою лінією. Вона наноситься вручну з дотриманням найвищих критеріїв якості.

Maybach S-Class X223 буде випускатися в бензинових модифікаціях S580 і  S650 . Перша оснащується 4,0-літровим бітурбірованним агрегатом V8 потужністю 496 кінських сил, друга – 6,0-літрової бітурбований силовою установкою V12 потужністю 603 кінські сили. Обидва движка працюють в парі з 9-ступінчастою АКПП. Також очікується поява варіанту «гібрид» з 3,0-літровим турбодвигуном і інтегрованим в трансмісію електромотором. Адаптивна пневмопідвіска входить в стандартне оснащення. В якості опції – підрулюють задні колеса.

Цільовими автомобільними ринками для Maybach називають Китай, Близький Схід і Росію. Продажі машини почнуться на початку наступного року. Нинішній Mercedes-Maybach S-Class X222 коштує в нашій від  5 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Maybach

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024