Mercedes-Benz показав лімузин Maybach нового покоління (фото)

0
392

На міжнародному автомобільному салоні в Гуанчжоу (Китай) концерн Daimler AG представив Maybach S-Class нового покоління, він побудований на базі Mercedes-Benz S-Class останньої генерації, який вийшов у вересні.

Новий Maybach S-Class зроблений за тим же рецептом, що й авто попереднього зразка X222 , тобто до середньої стійки кузова він повторює S-Class , але далі у нього оригінальна подовжена конструкція, двері з прямим роз’ємом і трикутне віконце в крилах. Довжина машини – 5469 мм, колісна база – 3396 мм. Щодо звичайного S-Class в длиннобазной версії Long Maybach довше на 214 мм, а його колісна база більше на 180 мм.

Весь приріст використовується для підвищення комфорту пасажирів, що сидять ззаду. У задній частині салону Maybach встановлені роздільні крісла підвищеної комфортності Executive . Крім безлічі регулювань, в них є висувна підпора для ніг, для сидячого праворуч також передбачена розкладна опора ступень в спинці переднього пасажирського місця. Хід регулювання підпору для ніг збільшено приблизно на 50 міліметрів в порівнянні з попередньою моделлю. До того ж, в рамках комфорт-пакета підпір для ніг оснащується новою функцією литкового масажу.

Новий Maybach буде комплектуватися тільки висувними зовнішніми дверними ручками (як у  Tesla або Range Rover Velar ). Нагадаємо, що для стандартного S-Class W223 такі ручки – опція, а базовим рішенням є традиційні під природний хват.

Крім подовженого кузова, Maybach відрізняється від звичайного S-Class оригінальною радіаторною решіткою з вертикальними зубами замість горизонтальних ламелей і можливістю замовлення 2-кольорового забарвлення з розділовою лінією. Вона наноситься вручну з дотриманням найвищих критеріїв якості.

Maybach S-Class X223 буде випускатися в бензинових модифікаціях S580 і  S650 . Перша оснащується 4,0-літровим бітурбірованним агрегатом V8 потужністю 496 кінських сил, друга – 6,0-літрової бітурбований силовою установкою V12 потужністю 603 кінські сили. Обидва движка працюють в парі з 9-ступінчастою АКПП. Також очікується поява варіанту «гібрид» з 3,0-літровим турбодвигуном і інтегрованим в трансмісію електромотором. Адаптивна пневмопідвіска входить в стандартне оснащення. В якості опції – підрулюють задні колеса.

Цільовими автомобільними ринками для Maybach називають Китай, Близький Схід і Росію. Продажі машини почнуться на початку наступного року. Нинішній Mercedes-Maybach S-Class X222 коштує в нашій від  5 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!