Mercedes-Benz показав лімузин Maybach нового покоління (фото)

0
392

На міжнародному автомобільному салоні в Гуанчжоу (Китай) концерн Daimler AG представив Maybach S-Class нового покоління, він побудований на базі Mercedes-Benz S-Class останньої генерації, який вийшов у вересні.

Новий Maybach S-Class зроблений за тим же рецептом, що й авто попереднього зразка X222 , тобто до середньої стійки кузова він повторює S-Class , але далі у нього оригінальна подовжена конструкція, двері з прямим роз’ємом і трикутне віконце в крилах. Довжина машини – 5469 мм, колісна база – 3396 мм. Щодо звичайного S-Class в длиннобазной версії Long Maybach довше на 214 мм, а його колісна база більше на 180 мм.

Весь приріст використовується для підвищення комфорту пасажирів, що сидять ззаду. У задній частині салону Maybach встановлені роздільні крісла підвищеної комфортності Executive . Крім безлічі регулювань, в них є висувна підпора для ніг, для сидячого праворуч також передбачена розкладна опора ступень в спинці переднього пасажирського місця. Хід регулювання підпору для ніг збільшено приблизно на 50 міліметрів в порівнянні з попередньою моделлю. До того ж, в рамках комфорт-пакета підпір для ніг оснащується новою функцією литкового масажу.

Новий Maybach буде комплектуватися тільки висувними зовнішніми дверними ручками (як у  Tesla або Range Rover Velar ). Нагадаємо, що для стандартного S-Class W223 такі ручки – опція, а базовим рішенням є традиційні під природний хват.

Крім подовженого кузова, Maybach відрізняється від звичайного S-Class оригінальною радіаторною решіткою з вертикальними зубами замість горизонтальних ламелей і можливістю замовлення 2-кольорового забарвлення з розділовою лінією. Вона наноситься вручну з дотриманням найвищих критеріїв якості.

Maybach S-Class X223 буде випускатися в бензинових модифікаціях S580 і  S650 . Перша оснащується 4,0-літровим бітурбірованним агрегатом V8 потужністю 496 кінських сил, друга – 6,0-літрової бітурбований силовою установкою V12 потужністю 603 кінські сили. Обидва движка працюють в парі з 9-ступінчастою АКПП. Також очікується поява варіанту «гібрид» з 3,0-літровим турбодвигуном і інтегрованим в трансмісію електромотором. Адаптивна пневмопідвіска входить в стандартне оснащення. В якості опції – підрулюють задні колеса.

Цільовими автомобільними ринками для Maybach називають Китай, Близький Схід і Росію. Продажі машини почнуться на початку наступного року. Нинішній Mercedes-Maybach S-Class X222 коштує в нашій від  5 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.