У мережі з’явилися фото нового спорткара Subaru BRZ

0
236

Напередодні презентації Subaru BRZ 2-го покоління, яка повинна відбутися 18 листопада 2020 го, в Мережі з’явилися офіційні фото новинки.

Судячи з фото, збоку автомобіль майже не змінився, і в передній частині модель залишилася впізнаваною. Правда, дизайнери додали обсяги: прямі і гострі лінії змінилися кривими. А фари спереду більше не прагнуть в сторону шильдіка.

У задній частині  Subaru BRZ сильно відрізняється від попередника. Місце під номерний знак перенесено з дверей багажника вниз, форма вогнів змінена (і тепер вони з’єднані чорної горизонтальною смужкою), а дифузор над патрубками вихлопу зробили вище.

Ймовірно, споріднена Toyota GR86 буде дещо відрізнятися від  BRZ.

Також повідомлялося, що BRZ 2-го покоління продаватися на ринку Європи не буде. Представник Subaru заявив, що модель призначена тільки для автомобільного ринку США, і планів по її запуску на ринку Європи немає – як і у випадку з  Nissan 400Z.

Проте, оскільки інших заяв зроблено не було, шанувальники японського спорткупе можуть сподіватися, що «близнюк» BRZ  – Toyota GR86 , – стане глобальною моделлю.

З ринку нашої країни спорткар від  Toyota і  Subaru пішов ще в 2016-му. Офіційна презентація Subaru BRZ 2-го покоління відбудеться 18 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!