Новий Lamborghini Huracan STO розсекретили до прем’єри (фото)

0
443

У Мережі з’явилося зображення нового італійського суперкара до офіційного дебюту.

За кілька годин до офіційного дебюту Lamborghini Huracan STO 2021 року розсекретили на зображенні, опублікувавши його в Мережі. Знімок був вперше показаний на сторінці Оуена Ламборджині в Instagram, а з тих пір воно з’явилося і в інших місцях. Фотографія була зроблена з програми власника Lamborghini Unica, яке також несе відповідальність за витік інформації про Huracan Evo, Huracan EVO RWD і Sian.

Як показали шпигунські знімки і офіційні тизери зображення, Huracan STO – це останній обмежений випуск трекового суперкара із середнім розташуванням двигуна V10. Він натхненний гоночним автомобілем Huracan Super Trofeo Evo і привертає увагу.

У передній частині Huracan STO можна побачити оновлену решітку радіатора, повітрозабірники іншої форми і помітний аеродинамічний елемент, пофарбований в помаранчевий колір. Автомобіль також має характерний капот з великими повітрозабірниками, як і гоночний автомобіль, на якому він базується. Також автомобіль був оснащений багатоспицевими глянцевими чорними колесами і розширеними бічними «спойлерами».

Lamborghini, схоже, розширила арки задніх коліс, і це зображення також дає нам можливість поглянути на що піднімається заднє крило. Також видно ківш на даху. Шпигунські знімки показують, що на задній частині Huracan STO також розташується «акулячий плавник», зроблена на замовлення кришка двигуна і новий дифузор.

Технічні характеристики автомобіля поки не розсекречено. Проте, ми очікуємо, що він буде трохи легше стандартного Huracan, а також отримає переваги від деяких оновлень 5,2-літрового атмосферного V10.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!