Honda показала прототип седана Civic нового покоління (фото)

0
371

Компанія Honda представила прототип Civic наступного покоління. Незважаючи на статус прототипу, новинка дає гарне уявлення про те, як буде виглядати серійний варіант моделі.

Як заявляє японський автовиробник, він анонсує абсолютно новий Civic , який з’явиться на північноамериканському ринку навесні 2021 року, спочатку в кузові седан, а потім у вигляді похідних Civic Hatchback , Civic Si і  Civic Type R . А ось варіанти з кузовом купе в новій гамі вже не буде: Honda відмовилася від нього черз низький попит.

Можна сказати, що Civic подорослішала і став розсудливим. Експерименти з космічним дизайном і сміливими формами закінчені. Творці додали новому седану більш класичні пропорції. Горизонтальна оптика покликана зробити машину візуально ширше, а плоский капот і пряма підвіконна лінія додають солідності. Моторний відсік і багажник виражені тепер більш чітко, а бічні дзеркала кріпляться на ніжках.

Інтер’єр прототипу поки не представлений, виробник опублікував тільки дизайнерський малюнок салону, з якого стало зрозуміло, що і тут відбулися зміни в бік «класики». Ніякої химерності – тільки мінімалізм і перевірені рішення. При цьому варто відзначити, що Civic вперше отримав повністю цифрову панель приладів і мультимедійний комплекс з 9-дюймовим дисплеєм.

Поки що нова Honda Civic представлена в статусі прототипу, тому про технічну сторону автомобіля в компанії не сказали ні слова. Однак уже зрозуміло, що платформа залишиться колишньою, але буде доопрацьована.

Крім дизайну, виробник заявляє, що Civic отримає кілька нових систем активної і пасивної безпеки, включаючи оновлений набір технологій безпеки Honda Sensing і допоміжних помічників для водія, а також нові конструкції подушок безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!