Представлений оновлений електричний кросовер Hyundai Kona (фото)

0
74

Новинка отримала більш стильний дизайн, збільшену електронну приладову панель і розширений список онлайн-сервісів.

Так, модернізований Hyundai Kona Electric отримав іншу решітку радіатора, нову головну оптику і допрацьовані бампери. У задній частині кросовера з’явилися нові ліхтарі і переглянута пластика бампера.

У салоні автомобіля влаштувалася збільшена до 10,25-дюйма електронна «приборка». При цьому в базовій версії моделі діагональ медіасистеми становить 8-дюймів, а для топових виконань вона досягає 10,25 дюйма.

Навігаційна бортова система оновленого Hyundai Kona Electric тепер спирається на хмарні дані, які можуть оновлюватися щомісяця. А за допомогою спеціального додатку на смартфоні тепер з’явилася можливість дистанційно керувати процесом зарядки бортових акумуляторів: наприклад, програмувати її старт.

Силова лінійка у модернізованого Kona Electric не змінилася. Вона представлена двома варіантами електродвигунів: потужністю 136 і 204 к.с. Максимальна швидкість електрокара обмежена на позначці 167 км / год. Також пропонується і два види акумуляторних батарей: перша з них дозволить проїхати на одній зарядці 305 кілометрів, а друга – 484 кілометри по циклу WLTP . Відзначимо, що сімейство Hyundai Kona в Росії не представлено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!