Як продати автомобіль: корисні поради

0
126

Якщо ви вирішили продати автомобіль за ціну не нижче ринкової, то в цьому випадку доведеться витратити час і сили, до чого потрібно бути готовим заздалегідь.

Переважна більшість людей, які бажають продати власне авто, думають про його безцінність і унікальність. На жаль, зазвичай виявляється, що і інші автомобілі, що продаються набагато дешевше, мають певні переваги. Треба розуміти, що через конкуренцію продати автомобіль за хорошою ціною непросто, для цього варто скористатися порадами фахівців – професійних автодилерів. Або з’їздити на автобазар і спробувати продати вже там.

1. Не шкодуйте грошей на мийку, якщо збираєтеся фотографувати автомобіль або виставляти його на авторинок. Зрозуміло, що потрібна не тільки зовнішня мийка, а й повна хімчистка салону, це дуже важливо для людей, що бажають придбати автомобіль. Більш того, чистоту перед продажем потрібно організувати і в моторному відсіку, в який обов’язково завітають потенційні покупці. Полірування – теж варіант зовні перетворити авто і позбутися від неглибоких подряпин.

2. Важливо, щоб всі документи на продаваний вами автомобіль були в порядку. Страховка і технічний огляд повинні бути у продавця, щоб у покупця була можливість перевірити автомобіль на трасі і в умовах внутрішньоміського трафіку.

3. Відмовтеся від можливості продати автомобіль близьким і друзям, якщо ви знаєте про певні несправності, які згодом необхідно буде усунути. На жаль, нерідкі випадки, коли родичі сварилися через те, що один продав іншому автомобіль, що підлягає ремонту.

4. Необхідно регулярно виставляти автомобіль на спеціальних авторинках. Зрозуміло, що люди, в першу чергу, відправляються на авторинок, якщо вони хочуть купити машину. Потрібно бути готовим до того, що до вас підійдуть автодилери, які займаються перепродажем авто, вони будуть торгуватися, бажаючи в значній мірі скинути встановлену вами ціну.

5. Потрібно використовувати одночасно кілька варіантів публікації оголошень про продаж автомобіля. Так, наприклад, переважна більшість сучасних потенційних покупців шукають автомобілі за допомогою Інтернету. Є спеціальні сайти, де ви зможете опублікувати оголошення про продаж автомобіля. Щоб підвищити ефективність таких оголошень, важливо опублікувати хороший опис, а також розмістити якісні фотографії.

Використовуйте якомога більше варіантів реклами, щоб підвищити шанси на швидкий продаж автомобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!