Авто

Aznom офіційно представив “гіперлімузин” Palladium

Share

Італійський Aznom анонсував вихід свого Palladium, автомобіля, який компанія раніше описувала як «потужний і нестримний повнопривідний позашляховик» і «гіперлімузин». У цих елегантних словах, здається, є частка правди.

Почнемо з габаритів. Aznom Palladium досить довгий, його довжина становить 5,96 метра. Для порівняння: Rolls-Royce Phantom EQB зі збільшеною колісною базою лише ненабагато довше – 5,98 метра. Відстань між передньою і задньою осями Palladium складає 3,67 метра. «Монстр» шириною два метри і висотою майже два метри важить 2 650 кілограмів.

Як і Atalux, представлений Aznom раніше, Palladium заснований на самому останньому поколінні пікапа Ram 1500. Під капотом Palladium розмістився 5,7-дітровий V8 Biturbo потужністю 710 к.с. і 950 Нм крутного моменту. Двигун пов’язаний з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка розподіляє потужність або тільки на задні колеса, або на всі чотири колеса. Palladium розганяється до 100 км / год за 4,5 секунди. Його максимальна швидкість становить 210 км / г.

Приладова панель також запозичена у Ram 1500, хоча вона набагато більшого розміру. Інтер’єр Palladium заповнений дрібними затишними куточками і закутками з обробкою з шкіри і дерева. На задньому сидінні Palladium два пасажира можуть насолодитися кілька химерною розкішшю. По обидва боки заднього підлокітника знаходиться холодильник, які дозволяє пасажирам споживати охолоджені напої з захованих там же кришталевих келихів.

Що стосується екстер’єру Aznom Palladium, його завершує комплект 22-дюймових легкосплавних дисків, вражаюча повністю освітлена металева решітка, свого роду ілюмінатор в задній стійці і багажне відділення, доступне як свого роду ящик. Aznom виготовить всього 10 екземплярів Palladium.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024

Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи

Українські водії перед поїздкою мають бути дуже уважними. Необхідно перевірити, чи є при собі три…

04.05.2024

Hyundai відкликає понад 13 000 автомобілів через дефект вихлопної системи

Компанія Hyundai заявила про рішення відкликати 13500 авто для усунення несправності, відповідно до інформації від…

04.05.2024

Mazda показала концептуальний електричний кросовер Arata (відео)

Крім Mazda EZ-6, японський виробник автомобілів показав на Пекінському автосалоні та елегантний концепт електропозашляховика Arata. Передбачається,…

04.05.2024

В Україні створили нову машину для роботи на бездоріжжі

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

04.05.2024