Aznom офіційно представив “гіперлімузин” Palladium

Італійський новачок Aznom представив Palladium - щось середнє між Rolls-Royce Phantom і дуже потужним позашляховиком, в основному RAM 1500. Це, мабуть, саме божевільне творіння за останні кілька місяців.

0
192

Італійський Aznom анонсував вихід свого Palladium, автомобіля, який компанія раніше описувала як «потужний і нестримний повнопривідний позашляховик» і «гіперлімузин». У цих елегантних словах, здається, є частка правди.

Почнемо з габаритів. Aznom Palladium досить довгий, його довжина становить 5,96 метра. Для порівняння: Rolls-Royce Phantom EQB зі збільшеною колісною базою лише ненабагато довше – 5,98 метра. Відстань між передньою і задньою осями Palladium складає 3,67 метра. «Монстр» шириною два метри і висотою майже два метри важить 2 650 кілограмів.

Як і Atalux, представлений Aznom раніше, Palladium заснований на самому останньому поколінні пікапа Ram 1500. Під капотом Palladium розмістився 5,7-дітровий V8 Biturbo потужністю 710 к.с. і 950 Нм крутного моменту. Двигун пов’язаний з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка розподіляє потужність або тільки на задні колеса, або на всі чотири колеса. Palladium розганяється до 100 км / год за 4,5 секунди. Його максимальна швидкість становить 210 км / г.

Приладова панель також запозичена у Ram 1500, хоча вона набагато більшого розміру. Інтер’єр Palladium заповнений дрібними затишними куточками і закутками з обробкою з шкіри і дерева. На задньому сидінні Palladium два пасажира можуть насолодитися кілька химерною розкішшю. По обидва боки заднього підлокітника знаходиться холодильник, які дозволяє пасажирам споживати охолоджені напої з захованих там же кришталевих келихів.

Що стосується екстер’єру Aznom Palladium, його завершує комплект 22-дюймових легкосплавних дисків, вражаюча повністю освітлена металева решітка, свого роду ілюмінатор в задній стійці і багажне відділення, доступне як свого роду ящик. Aznom виготовить всього 10 екземплярів Palladium.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!