Nissan представила оновлений пікап Navara (фото)

Компанія Nissan оголосила про випуск нового пікапа Navara 5 листопада. Модель відрізняється підвищеною безпекою, комфортом і ходовими якостями на додаток до високої надійності і простоті використання, які були високо оцінені покупцями.

0
157

Пікап Navara, доступний під назвою Nissan Frontier в Мексиці і Південній Америці, є важливою моделлю для Nissan в просуванні структурної реформи бізнесу «Nissan NEXT». Nissan продає пікапи більше 80 років, і серед них Navara є головною моделлю. Новий Navara – це модель, яка втілює філософію Nissan, засновану на успадкуванні історії пікапів марки і надання передових технологій багатьом клієнтам.

Після оновлення Nissan Navara отримав ряд технологій Nissan Intelligent Mobility. Наприклад, систему підтримки безпечного водіння і систему аварійної зупинки, яка запобігає зіткнення з рухомими попереду автомобілями та пішоходами.

«Він оснащений різними передовими технологіями, які не тільки покращують динамічні характеристики на дорозі і бездоріжжі, але також забезпечують безпеку і комфорт. Він забезпечує надійність, технологічність і почуття безпеки ». – сказав Ашвані Гупта, головний операційний директор.

Система Intelligent Around View Monitor використовує чотири камери для виявлення наближення оточуючих машин і людей для забезпечення безпеки. Також доступна функція безпечного виходу з автомобіля і система моніторингу бездоріжжя, яка дозволяє контролювати навколишні перешкоди при русі на малих швидкостях до встановленого режиму повного приводу.

У новинці також посилений задній міст і збільшено вантажний простір, а на задній бампер була встановлена ​​нова сходинка для полегшення посадки і висадки з вантажною платформи. А за рахунок застосування недавно розробленої рульової рейки поліпшена маневреність в різних діапазонах швидкостей, включаючи діапазон низьких швидкостей. Крім того, за рахунок зміни шарніра між рамою і кузовом для збільшення жорсткості і зміни налаштувань підвіски значно зменшилася кількість переданих в салон вібрацій.

Для нового Navara розроблений новий пакет «Pro-4Х». Призначений для шукачів пригод і мандрівників, які шукають перерву в повсякденному житті, PRO-4X додає чорну емблему, передній бампер з помаранчевими акцентами, чорну решітку радіатора, дверні ручки, багажник на даху, підніжку і 17-дюймовий чорний колір.

Новий пікап Nissan Navara надійде в продаж в Таїланді в грудні 2020 року. Пізніше модель з’явиться і на інших ринках. Не виключено, що в 2021 році оновлений автомобіль з’явиться в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!