Volkswagen офіційно представив Golf R нового покоління

0
181

Компанія Volkswagen офіційно представила «заряджений» Golf R нового покоління. Автомобіль повинен був дебютувати ще в липні на фестивалі швидкості в Гудвуді. Однак спочатку публічну прем’єру перенесли на вересень, а потім і зовсім скасували. Так що найпотужніший Golf представили без шоу та помпи.

Зовнішність нового Golf R не повинна бути секретом через витоки шпигунських фотографій, хоча фінальний варіант все одно оформлений трохи інакше. Новинка отримала велику глянсову решітку вхідного отвору, на тлі якої виділяються невеликі «ікла» в колір кузова. Дифузор з чотирма патрубками вихлопної системи теж зроблений з чорного блискучого пластика. Автомобіль за замовчуванням оснащується 19-дюймовими дисками.

Перебуваючи в салоні і не звертаючи уваги на спортивні передні крісла і повсюдні логотипи R-серії, можна і не зрозуміти, що сидиш в найшвидшому “Гольфі”, а не просто добре оснащеному автомобілі цього сімейства. Хетч отримав 10,0-дюймовий сенсорний екран, цифрову панель приладів і шкіряну обробку.

Але головне, звичайно, приховано всередині. Виробник залишив під капотом 2,0-літровий турбомотор від попереднього Golf R . При цьому його віддача збільшена до 319 к.с. і 420 Нм (було 310 к.с. і 380 Нм). Всі випущені Golf R за традицією будуть повноприводними. У США і Канаді покупці зможуть вибирати між 6-ступінчастою «механікою» і 7-швидкісним “роботом” DSG, в той час як на європейському ринку запропонують тільки двухпедальную версію.

Як стало відомо UAmotors, час розгону з місця до 100 км / год зменшилася з 4,9 до 4,7 секунди. Максимальна швидкість як і раніше обмежена на позначці 250 км / г.

На ринках західних країн Volkswagen Golf R надійде в продаж в 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!