Renault представив оновлений фургон Renault Trafic (фото)

0
906

Французький автовиробник поділився першими зображеннями оновлених Trafic Combi і Spaceclass. Це не є великим сюрпризом, тому що оновлений Trafic вже досить добре можна було розглянути на шпигунських знімках і патентних зображеннях. Остаточна прем’єра відбудеться на початку 2021 року.

Trafic пройшов досить серйозний рестайлінг: світлодіодні фари Pure Vision нагадують оптику останніх моделей Renault. У порівнянні з поточним Trafic, вся верхня частина фари була урізана, так що верхня лінія освітлення тепер знаходиться врівень з гратами. Також помітно, що денні ходові вогні, крім типової C-подібної форми, складаються з покладених один на одного горизонтальних смуг. Інші моделі Renault також отримали цей елемент, але у Trafic смуги набагато товстіші і помітніші. Нарешті, капот набуває дещо акцентних ліній, які роблять Trafic більш «гладким». Renault поки не показав зображення задньої частини, але, мабуть, особливих сюрпризів там не очікується.

Renault також показує інтер’єр фургона. Однак салон, представлений на фотознімках, представлений в більш розкішних версіях Combi і Space Class, які орієнтовані на пасажирські перевезення. Утилітарний варіант Trafic Renault поки не розкриває, але він однозначно буде більш стриманим.

Панель приладів тепер плавно переходить в двері, так що інтер’єр більше схожий на єдине ціле. Оновлений Trafic матиме визначний 8-дюймовий сенсорний екран EasyLink, який, звичайно ж, сумісний з Apple CarPlay і Android Auto. Доступний простір в Trafic залишилося незмінним, але Renault заявляє, що йому вдалося надати більше місця для зберігання речей завдяки іншому розташуванню відсіків для зберігання.

В оновленому Renault Trafic з’явилося три дизельних варіанти двигунів: dCi 150, dCi 110 і dCi 170. Перший з них отримав додаткові 5 к.с. і доступний як з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, так і з 6-швидкісною автоматичною трансмісією EDC з подвійним зчепленням. DCi 110 доступний тільки з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, а dCi 170 – тільки з автоматичною трансмісією EDC. Новий Trafic відповідає стандарту викидів Euro 6D Full.

Компанія Renault також оновила системи допомоги водієві Trafic. Для водіїв фургона стали доступні адаптивний круїз-контроль, активне екстрене гальмування, попередження про виїзд з смуги руху і попередження про мертві зони.

Renault офіційно представить оновлений Trafic на початку 2021 року. Далі підуть варіанти комплектацій і ціни. Цілком можливо, що Renault також запропонує Trafic ZE, оскільки з’являється все більше і більше версій фургонів з електричним приводом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!