Renault показала загадкову модель на відео

Французька компанія випустила перший тизер своєї новинки, яка, ймовірно, є новим Renault Trafic.

0
503

Компанія Renault тримає деталі в секреті, але опублікований відеотизер в Твіттер супроводжувався загадковим повідомленням: «До 40-річного ювілею … один з наших найбільш знакових автомобілів зазнає змін … вам це сподобається».

Незважаючи на те, що назвати Trafic іконою бренду складно, в цьому році модель відзначає своє 40-річчя. Крім того, решітка радіатора і фара схожі на ті, що були на попередніх прототипах. На даний момент мало що відомо про моделі, але вона повинна мати еволюційну передню частину з тонкими фарами і зміненої гратами радіатора. Модель також оснащена новим капотом, який здається вище, ніж у нинішнього Trafic.

https://twitter.com/Groupe_Renault/status/1323214799694663680?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1323214799694663680%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.carscoops.com%2F2020%2F11%2Frenault-teases-a-mysterious-new-model-could-be-the-trafic%2F

Хоча спочатку передбачалося, що модель буде перероблена, схоже, що це може бути просто ще одна реконструкція. Якщо це так, очікуйте, що зміни будуть в значній мірі обмежені передньою частиною і, можливо, інтер’єром.

При цьому ходили чутки про переглянуту лінійку двигунів, яка може включати електрифіковані силові агрегати. Про деталі поки нічого не говориться, але більший Renault Master доступний з електричною трансмісією, яка розділяє ряд компонентів з Zoe.

Поки невідомо, коли буде представлена ​​модель, але в тизері написано: «Слідкуйте за оновленнями». Схоже, це говорить про те, що офіційна презентація не за горами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!