Hyundai Motor представила дизайн свого найменшого електрокара

Корейський автовиробник опублікував перші знімки і відео зі своїм найменшим електромобілем, на яких демонструє його унікальну інноваційну конструкцію.

0
259

Новий компактний електрокар розроблений за мотивами концепту «45», представленого в рамках міжнародного автосалону у Франкфурті в 2019 році. Дизайнери Hyundai адаптували фірмовий «кубічний» стиль передніх вогнів моделі «45» разом з її гострими гранями і витонченим профілем для створення поки ще неназваного електрокара, пофарбованого в колір Performance Blue з помаранчевими акцентами.

Як повідомляє Hyundai, новинка оснащується двома електормоторами постійного струму, що забезпечують швидкість всього в 7 км / год. Додаткову впевненість водієві подарує конструктивне розташування одного крісла посередині салону, ідею якого дизайнери Hyundai запозичили зі світу автоспорту.

Варто відразу обмовиться, що модель виконана з дерева, що підкреслює її прихильність до збереження екології. При цьому автомобіль поки не відчували відповідно до прийнятих стандартів на дальність ходу.

Незабаром Hyundai поділиться подробицями про унікальну концепцію мобільності для юних клієнтів, втіленої в цьому єдиним у своєму роді електромобілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!