Прoдeмoнстрyвaли oднy з нaйкрyтiших вaрiацiй пoзaшляхoвика Toyota Land Cruiser (Фото)

0
4250

Філіппінські тюнери з ательє Atoy Customs представили на суд громадськості одну з найкрутіших модернізацій позашляховика Toyota Land Cruiser, побудовану спеціально для поганих доріг і умов, в яких в будь-який момент можна потрапити під обстріл. На вулицях Маніли (в цьому місті живуть кастомайзери) такий розвиток подій не рідкість.

На першому етапі перетворення Land Cruiser в доопрацьований позашляховик Atoy Customs самостійно розробили і виготовили для позашляховика алюмінієву полегшену передню панель, а також 6-міліметрові захисні пластини, які потім були встановлені під машиною. У задній частині автомобіля з’явився сталевий бампер і потужний варіння Kaymar. Доробки повинні дозволити знаходяться в салоні машини людям уникнути наслідків підриву машини і подальшого перевороту.

На додаток до безпеки тюнери оснастили Land Cruiser позашляховою підвіскою Icon Vehicle Dynamic Stage 6, відмінно чинять опір глибоким ямам і високим купинах, а також комплектом дисків 310 Con-6 18 × 9 Method, взутим у позашляхові покришки BF Goodrich KO2.

Про те, чи буде такий об’ємний пакет доопрацювань для Land Cruiser продаватися окремо, а також скільки він буде коштувати, не повідомляється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!