Компанія Toyota випустить серійний Toyota TJ Cruiser у 2022 році

0
1098

Серійна версія концепту Toyota TJ Cruiser, яка поєднує в собі якості мінівена і позашляховика, з’явиться на ринку в 2022 році. Як повідомляє «IndianAutosblog», новинка стане на щабель нижче кросовера RAV4 і буде конкурувати з американським Jeep Compass.

Товарного імені у даної новинки поки немає, проте є цікава внутрішньозаводська назва «local boy». Очікується, що серійний TJ Cruiser отримає незграбний дизайн з безліччю прямих ліній, розширеними арками і потужним захисним обвісом з пластика, закріпленим по всьому периметру кузова.

У базу позашляховика ляже компактна платформа GA-C , на якій вже зібрані актуальні Toyota Prius , C-HR і  Corolla . Довжина моделі – 4 410 міліметрів, ширина – 1 815 міліметрів і висота – 1600 міліметрів, а в моторну лінійку увійдуть бензиновий агрегат (характеристики не повідомляються) і гібридна установка на базі бензинової 2,0-літрової “турбочетверки» і електромотора.

Дебют моделі запланований на 2022 рік, а ось про автомобільні ринки збуту залишається тільки гадати. Першою новинку, можливо, отримає Індія, а далі за законом жанру ринки Китаю, Європи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!