У мережі з’явилися офіційні фото оновленої BMW 5-Series

0
694

На форумі «BMW Blog» опублікували офіційні фото оновленого седана 5-Series G30. Зовнішній вигляд моделі виявився повністю розкритий до прем’єри. Доробки в екстер’єрі скромні: змінений малюнок оптики, бампера, грати радіатора і колісні диски.

На розсекречених фото зображена гібридна BMW 530 e G30 з M-пакетом. Бампер спереду в спортивному виконанні позбувся світлодіодних елементів, площа повітрязабірників збільшилася, фари стали зліші і в цілому спереду 5-ка додала в агресії. Наступне нововведення – візуально «зрощена» решітка радіатора з хромованими ламелями.

У задній частині авто змін не так багато: тоновані ліхтарі з новим малюнком і старою формою. Також можна помітити по-іншому декоровану чорну вставку на бампері, що імітує дифузор, інше розташування парктроников, до того ж зникли з стійок шильдики eDrive  – один з атрибутів гібрида.

Про технічну начинку оновлених BMW 5-Series поки не відомо. Можливо, версію 530 e  оснастять більш продуктивним електромотором, а пікова віддача бензин-електричною модифікації зросте з 252 кінських сил (420 Нм крутного моменту). Крім того, з оновленням повинна з’явитися «заряджена» гібридна версія 545 e  загальною потужністю 400 кінських сил яка змінить в лінійці M 550 d  зі складним «квадротурбодізелем».

Очікується, що оновлена BMW 5-Series буде розсекречена офіційно до кінця травня і з’явиться на ключових автомобільних ринках в кінці нинішнього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!