З’явилися перші фотографії нового Haval H5

0
935

У розпорядженні китайських ЗМІ з’явилися перші фотографії прототипу нового позашляховика Haval H5, який повинен змінити модель Great Wall Hover H5.

Передсерійна версія оновленого Haval H5 була помічена під час дорожніх випробувань. Автомобіль під час тестування був закритий щільним камуфляжем, але навіть під ним можна побачити, що новинка обзаведеться квадратною формою кузова і круглої головною оптикою. Поки немає точної інформації, чи отримає новий Haval H5 рамну конструкцію.

В об’єктиви фотошпигунів потрапив і салон нового Haval H5 . В інтер’єрі позашляховика варто відзначити рульове колесо, яке виконано за мотивами концепт-кара Haval Concept H . Також розробники автомобіля запропонують два «широких» екрани в салоні авто, розташовані над передньою панеллю. Один з них буде відображати дані приладової панелі, а інший – медіасистему.

HAV_003
HAV_002
HAV_001
HAV_004
previous arrow
next arrow

Про силовий гамі нового Haval H5 поки немає інформації. Нинішня модель позашляховика пропонується в Китаї з 2,0-літровим бензиновим турбо-мотором Mitsubishi , який видає 190 к.с. також представлений і 2,0-літровий турбодизель Great Wall потужністю 150 «конячок». У парі з силовими агрегатами працює повний привід і 6-швидкісна механічна коробка передач. Оновлений Haval H5 повинен дебютувати на китайському ринку вже в цьому році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!