Названі автомобілі, які служать понад 15 років своєму першому власнику (Фото)

0
4156

Американське агентство iSeeCars склало ТОП транспортних засобів, які прослужать водіям максимально довго. Рейтинг фахівці складали на основі машин, які належали одному автомобілісту протягом 15 років. Для цього вони проаналізували 350 тисяч договорів купівлі-продажу за період з 1984 по 2004 роки.

Фахівці відзначили, що японські машини є лідерами в цьому рейтингу, так як не потребують дорогої експлуатації і рідко ламаються. З цієї причини кращою моделлю визнана перша варіація Toyota Highlander: 18% аналізованих покупців володіли цією машиною до 2004 року.

Toyota Highlander
Toyota Sienna

На другій сходинці розмістився мінівен Sienna (16%), а на третій – пікап Tacoma (15%). Четверту сходинку рейтингу посів пікап Tundra (14%), а п’яту – Subaru Forester (13%). Крім цього в ТОП увійшли Toyota RAV4, Honda Pilot, Honda CR-V і Toyota Prius (близько 12%).

Toyota Tacoma

Що стосується американських моделей, вони виявилися на іншому полюсі. Водії не люблять довго користуватися фордівськими машинами: F-150 (6%), Escape і Explorer (по 5%). Ще гірше справи йдуть у джипів Wrangler і Grand Cherokee (4,5%).

Ford F150
Ford Escape

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!