Власника нової Tesla вразила погана якість збірки (фото)

0
854

Електричний паркетник Tesla Model Y став першим автомобілем виробника, який побачив світ раніше оголошеної дати, компанія славиться постійними затримками випуску нових моделей.

Один з перших власників новинки, уважно розглянувши автомобіль, виклав на платформу YouTube відеоролик, в якому показав величезну кількість недоліків збірки нового електрокара. Ймовірно, компанія так поспішала представити перші автомобілі покупцям, що вирішила знехтувати якістю.

Найбільшу проблему молодій людині доставила двері багажника. Вони встановлені ​​настільки криво, що у електричного приводу не вистачає потужності її підняти. Колісні диски автомобіля виявилися сильно подряпані, а багато деталей інтер’єру погано закріпили. На обшивці дверей і передньої панелі він помітив сліди від фарби, також сильно пошкоджена тканина на оббивці стійок вітрового скла.

При замовленні своєї Model Y покупець скористався безконтактною доставкою і не зміг відразу оглянути автомобіль. У телефонній розмові технічна підтримка відразу погодилася забрати машину і усунути несправності, але через встановленого режиму ізоляції, обіцяла зробити це пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!