З’явилися свіжі подробиці про новий BMW M4

0
561

Новинку BMW знову упіймали на випробуваннях.

У той час як автомобільний світ чекає остаточного вигляду нового дуету BMW M3 і M4, щоб дізнатися остаточне рішення BMW з приводу решітки радіатора, тестові автомобілі продовжують свою роботу під все ще замаскованим кузовом, але ми можемо побачити, що баварці збережуть цей універсальний екстер’єр базової моделі М.

Останні шпигунські знімки показують, що цей тестовий автомобіль проїжджав по вулицях Мюнхена і Нюрбургринга і злегка «засвітив» свій інтер’єр.

У частково замаскованому салоні також був встановлений додатковий дисплей з клавіатурою, щоб інженери могли внести останні штрихи в автомобіль. Крім того, варто відзначити рульове колесо з товстою оправою і парою спускових кнопок для режимів руху M1 і M2, а також набір спортивних сидінь, характерних для моделей М3 і М4. Приладова панель, що не дивно, така ж, як у 3-Series.

Новий M4 буде оснащуватися твін-турбованим 3,0-літровим рядним V6 BMW, який дебютував на кросоверах X3 М і X4 M. У М3 і М4 2021 модельного року. Агрегат матиме принаймні два рівня потужності, починаючи з 473 к.с. в базових моделях і до 503 к.с. у версіях Competition. Очікується, що на додаток до механічної трансмісії, BMW M запропонує опцію з 8-ступінчастою автоматичною коробки передач з подвійним зчепленням від попередньої моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!