Toyota представила новий “ефектний” кросовер (фото)

0
2502

Сьогодні, 13 квітня в Японії представили Toyota Harrier четвертого покоління. Кросовер перейшов на нову платформу і отримав повністю інший кузов.

Дизайн екстер’єру нового Harrier став більш витонченим. Оптика кросовера нагадують Crown нового покоління з L-образними світлодіодними ДГЗ. Ліхтарі з’єднані один з одним світлодіодним лінією стоп-сигналу, яка розтягнулася вздовж всієї корми. При цьому в  Harrier нового покоління можна розглянути риси попередників. Наприклад, в характерній лінії бічного скла або рішенні задньої стійки.

Довжина кросовера дорівнює 4 740 мм, ширина – 1 855 мм, висота – 1 660 мм. Тобто щодо попередника автомобіль став на 15 мм довшим, на 20 мм – ширше і на 30 мм – нижче. Перед розробниками стояло завдання щодо зниження центру ваги автомобіля, у багато через це Harrier «переїхав» на платформу TNGA (GA-K) . Зросла жорсткість кузова дозволила підвищити і керованість, і комфорт.

Harrier_002
Harrier_005
Harrier_001
Harrier_006
Harrier_004
Harrier_003
previous arrow
next arrow

Новинку запропонують з «атмосферником» або турбомотором – обидва 2,0 літра, а також з гібридом THS II на базі 2,5-літрового агрегату. Перші два варіанти поєднуються з варіатором. Гібрид працює в парі з АКПП. У всіх випадках доступний передній або повний привід. Toyota поки не розкрила інформацію про потужності, динаміці і витраті палива.

Всередині автомобіля з’явилася навігаційна система T-Connect SD з 12,3-дюймовим екраном. За звук відповідає система JBL з дев’ятьма динаміками. Опціонально пропонується панорамний дах з функцією затемнення і цифрове дзеркало заднього виду.

Старт продажів Toyota Harrier четвертого покоління запланований на червень нинішнього року, але про терміни в компанії говорять невпевнено: з відомих причин вони можуть бути зміщені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!