Представлені перші зображення нового седана Kia

0
902

Минулого тижня з’явилися перші шпигунські знімки зі змінами зовнішнього вигляду Kia Stinger Facelift, однак, схоже, що ці зміни будуть дуже тонкими.

Загальна форма фари, денні ходові вогні і світлодіодні покажчики повороту дуже схожі на попередню, а положення вертикальних отворів на обох кінцях бампера однакові. З іншого боку, внутрішня деталь фари була існуючим проекційним світлодіодом з одним отвором, але, схоже, він змінився на малогабаритний проекційний світлодіод з трьома отворами.

Незмінний бічний дизайн тепер з іншим настроєм, тут видно нове колесо. Оригінальний Y-подібний дизайн з п’ятьма спицями був змінений на нове спортивне колесо. Ковпачок колеса в формі зірки і 10 спиць були збалансовано розміщені в центрі колеса, роблячи його схожим на колесо з 5 спицями, і надаючи йому більший вигляд.

Згодом передбачуване 18-дюймове колесо було змінено з існуючої компактної симетричної конструкції колеса на форму вертушки. На відміну від існуючих 18-дюймових, які є стабільними і акуратними, нові колеса, як очікується, дадуть динамічне відчуття, ніби вони обертаються навіть при зупинці.

З технічної точки зору Kia Stinger буде оснащуватися 2,5-літровим бензиновим турбо-двигуном з максимальною потужністю 304 к.с., а також 3,5-літровим бензиновим турбо-двигуном з максимальною віддачею 380 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!