Прототип Mercedes-AMG E63 попався фотошпигунам майже без камуфляжу

Новинку вдалося сфотографувати неподалік від штаб-квартири AMG. Цього разу авто майже не ховалося за захисною плівкою.

0
550

На початку місяця Mercedes зняв останній камуфляж з «посвіжілі» седана і універсала Е-класу, показавши майже всі версії аж до AMG E53. Інтрига зберігалася лише для моделі E63, чий випуск очікується трохи пізніше в цьому році. Тепер же фотошпигунам вдалося «підловити» прототип практично без маскування: невеликий камуфляж зберігся тільки на передньому бампері.

Тестове авто на 19-дюймових колесах з зимовими шинами Michelin Alpin отримує повністю оновлені передні фари і задні ліхтарі, а також затемнену радіаторну решітку Panamericana. А ось видатну трехконечну зірку спереду все ще приховує камуфляж. Задню ж емблему ховати не стали.

Передній бампер високопродуктивного універсала помітно оновився, демонструючи нову форму з гігантськими повітрозабірниками і інший нижній гратами. Агресивніше новинку роблять змінені чотиригранні вихлопні патрубки з боків нового дифузора.

Технічні характеристики E63 поки ще викликає чимало запитань у експертів питання. Один з них – чи отримає 4,0-літровий двигун V8 підрослу потужність.  

Той факт, що оновлений E63 позбувся майже всього свого камуфляжу, наводить на думку про те, що не за горами офіційне повідомлення про новинку. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!