Aston Martin DBX отримає семимісну і купеобразну версію

0
268

Інформацією про плани створити нові різновиди кросовера Aston Martin DBX поділився креативний директор англійської компанії з виробництва авто Марек Райхман. За його словами, позашляховик отримає семимісну і купеобразну версію.

Виробник планує змінити Aston Martin DBX спеціально для ринків Китаю та США. На основі цього позашляховика випустять подовжену модель, розраховану на перевезення до семи чоловік. Крім того, створять купеобразне авто з похилим дахом. Компанія не має наміру проводити компактний кросовер. Марек Райхман заявив, що Lamborghini, Rolls-Royce, Bentley, Porsche вже створили позашляховики. На думку керівника, тепер прийшла пора компанії Aston Martin довести право на завоювання своєї частки цього ринку. Однак терміни випуску нових версій кроссовера не називаються.

Відзначимо, презентація Aston Martin DBX відбулася в січні. Перші покупці отримають авто влітку 2020 року. За статистикою, кількість бажаючих придбати цю модель в країні перевищує пропозицію в два рази. Aston Martin DBX отримає на початку реалізації силову установку потужністю 550 к. с., дев’ятиступеневу коробку передач і повний привід. Виробник представить вісім різновидів дизайну машини. Експерти прогнозують з виходом нових моделей збільшення частки Aston Martin на ринку позашляховиків в чотири рази.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!