Range Rover отримав тридверну версію (фото)

0
430

Британські тюнери побудують лімітовану версію позашляховика Land Rover Range Rover, яка отримала назву Adventum Coupe.

Від звичайної модифікації версія від ательє Niels van Roij Design відрізняється не тільки відсутністю пасажирських дверей, але іншими кузовними панелями – кузов позашляховика від передньої до задньої стійки відформований вручну з алюмінієвих листів. При цьому інтер’єр оброблений виключно дорогими матеріалами – натуральною шкірою, твідом, тиковим деревом і овечої вовною. Однак будь-який з 100 покупців (а саме стільки особливих позашляховиків планується побудувати) може вибрати малюнок, кольору і багато іншого.

Перший примірник Range Rover Adventum Coupe пофарбований у білий відтінок Artic White, що поєднується з салоном з червоної шкіри Nappa. Підлога позашляховика цілком виготовлений з тикових планок, шви між якими повторюють відтінок кузова; основою служить вологостійка фанера з дерева окуме, що росте в Африці.

Під капотом особливої ​​версії розмістився 5,0-літровий V8? віддача якого становить 525 к.с. потужності і 625 Нм крутного моменту. Вартість такого примірника починається з позначки в 270 тис. євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!