Ford випустить бюджетний пікап

Новинка, яка з'явиться у продажу в 2022 році, стане бюджетною моделлю в кузові «пікап».

0
776

Нагадаємо, що вперше про плани Ford з випуску більш доступного пікапа стало відомо влітку 2018 року. Днями ця інформація підтвердилася – видання Automotive News стверджує, що автовиробник вже показав пікап приблизно 100 своїх роздрібним дилерам в рамках спеціального заходу в Тусоні минулого місяця.

Новинка, внутрішній індекс якої «758», з’явиться в продажу в США до кінця 2021 року з стартовою ціною менше 20 тис доларів, що робить її як мінімум на 5 тис. доларів дешевше, ніж базовий Ranger. Ford планує виробляти і продавати не менше 100 тис. екземплярів моделі в рік, причому виробництво буде відбуватися на заводі марки в Мексиці. Згідно з повідомленням, новий продукт був добре прийнятий під час заходу.

Невеликий пікап замінить Fiesta і Focus в якості бюджетної моделі Ford, оскільки автовиробник планує кардинально змінити асортимент своїх моделей. У звіті за вересень 2019 року передбачалося, що автомобіль буде базуватися на платформі нового Focus і буде використовувати 1,5-літровий турбований бензиновий двигун, а також більш потужний 2,0-літровий агрегат. В якості трансмісії буде доступний 8-ступінчастий “автомат” з гідротрансформатором.

Назва цього нового пікапа залишається загадкою. У північноамериканських звітах вказується, що Ford вже запатентував ім’я Courier, але не виключено, що автомобіль в серію вийде під ім’ям Ranchero.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!