Що потрібно перевірити в автомобілі після зими

0
1439

Дмитро Попов, експерт по автомобілях, розповів, що потрібно перевірити в машині після закінчення зими. Даний захід дозволить забезпечити безпечну експлуатацію транспортного засобу в теплу пору року і продовжить його ресурс.

Першою порадою є необхідність перевірити всю машину, включаючи рульове управління, гальмівну систему, підвіску, а також сам кузов. Навесні і влітку пересування відбувається на підвищених швидкостях, з цієї причини необхідно обстежити колодки, оглянути гальмівні шланги на предмет тріщин, що з’явилися. Вкрай важливим моментом є усунення води, яка могла потрапити в систему. Окремо слід перевірити пороги, дверні отвори і місця стиків з метою визначити наявність корозії. Вона може з’явитися в місцях, які найбільше схильні до впливу бруду і дрібного гравію.

У порожнинах кузова може накопичуватися конденсат, який викликає появу іржі. У салоні слід провести ретельне прибирання, пропилососити, протерти скло зовні і зсередини. Вкрай важливим моментом є перевірка акумулятора, при необхідності його потрібно зарядити, повідомляє медіа-видання Inforeactor.ru .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!